Delegacion i Sekretariatit për Çështje Evropiane i kryesuar nga zëvendëskryetari i Qeverisë, i angazhuar për Çështje Evropiane Bujar Osmani sot do të takohet me delegacion të KSHZ-së të udhëhequr nga kryetari Oliver Derkovski.

Nga SÇE informojnë se takimi do të mbahet në hapësirat e KSHZ-së dhe është e para nga seria e vizitave të Osmanit në institucione për zbatimin e zgjedhjeve me qëllim realizimi i zgjedhjeve korrekte, të lira dhe garuese si pjesë e agjendës evropiane të shtetit.