Për tre vitet e fundit, ne do t’i kujtojmë ato si vite humbjeje, padrejtësie dhe premtime të panumërta të paplotësuara. Prandaj, më 15 korrik, qytetarët duhet të dalin dhe të votojnë masivisht për koalicionin fitues të VMRO DPMNE, tha në Manastir udhëheqësi i partisë Hristijan Mickoski.

“Unë me të vërtetë mund të them që në pesë ditët e kaluara, por edhe në muajt më parë, mund të konkludoj se jeta në Maqedoni është e vështirë. Njerëzit janë të zhgënjyer, pa shpresë duke lënë shtëpitë e tyre, duke lëvizur jashtë vendit. “Ajo që po ndodh sot janë të gjitha politikat dhe masat e këqija të zbatuara në luftën kundër Kovid19, dhe situata ekonomike është zhgënjyese.”