Zaev krijon probleme, pa qenë i vetëdijshëm për pasojat që ka për shtetin dhe gjeneratat e ardhshme, dhe ai kujdeset vetëm për veten dhe shpëtimin e disa rreth tij, tha kreu i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski.

Sillet si të jetë opozitë,  i grabit njerëzit, duke argumentuar për një kohë të kaluar që nuk do të kthehet kurrë, ashtu siç nuk do të kthehet pas 17 tetorit. Të dashur miq, nevojiten ndryshime, prandaj qeveria është e frikësuar, thotë Mickoski.