“Është një takim i rregullt me ​​një mik të dashur që ka kohë që është aty ku është. Dhe e vlerësoj që mesazhi të mos shihet nga takimi, por të thuhet se askush nuk harrohet”, tha kryetari i VMRO-DPMNE-së, Hristijan Mickoski, gjatë një paraqitjeje  në TV Alsat news, duke folur për takimin me Gordana Jankullovskën.

Mickoski shtoi se Gordana Jankulovska është viktimë e persekutimit politik dhe torturës që i është bërë për tre vjet.

“Unë si kryetar i VMRO-DPMNE-së dhe këtij menaxhmenti të VMRO-DPMNE-së kujdesemi fjalë për fjalë për çdo anëtar besnik, për çdo anëtar që ka lënë gjurmë të pashlyeshme në punën e partisë. Dhe e vlerësoj që Gordana Jankullovska është viktimë e përndjekjes politike dhe torturës që i është bërë për tri vite të tëra”, theksoi kryetari i VMRO-DPMNE-së, Mickoski.

Ai theksoi se takimi ka qenë sot sepse Gordana Jankullovska sot ka pasur një fundjavë të lirë.

“Sot ajo mori të drejtën e përdorimit të fundjavës dhe e përdori. Dhe nuk ka asnjë arsye tjetër të veçantë”, tha ai.