E gjithë vëmendja e mbrëmjes së sotme ka qenë te ceremonia gala e “Topit të Artë”, çmim të cilin e fitoi Lionel Messi. Argjnetinasi e rrëmbeu këtë trofe për herë të gjashtë në karrierë, duke bërë një rekord absolut. Në momentin që “pleshti” shpallet fitues, reagimi i fëmijëve të tij është mjaft i bukur dhe videoja po bën xhiron e rrjetit. Mateo dhe Thiago reagojnë duke u përqafuar me njëri-tjetrin në momentin që babai i tyre shpallet fitues.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es

Único en la historia, ganador del por sexta vez 🏆👏

Embedded video

15.9K people are talking about this