Ministria për Punë të Brendshme në Maqedoninë e Veriut informon se ka vazhduar kontrollet për respektimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi.

Nga MPB thonë se gjatë ditës së djeshme në territorin e të gjithë vendit janë regjistruar 455 shkelje të masës për mbajtjen e maskës.

MPB ju bën apel qytetarëve që të vazhdojnë me respektimin e masave dhe protokolleve të miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.