VMRO-DPMNE i mohon ashpër informacionet e publikuara fillimisht në një media, e më pas të njëjtat gënjeshtra nga LSDM.

Partia pretendon se nuk ka asnjë dokument të përgatitur nga Shtabi Zgjedhor Kombëtar i VMRO DPMNE-së për keqpërdorimin e procesit zgjedhor siç thuhet në emisionin e Furkan Saliut dhe më pas ritregohet nga SDS.

Nënshkrimet në dokument janë tërësisht fiktive dhe nuk korrespondojnë me ato reale. Edhe pse e kemi parë se është normale që SDS-ja të gabojë mbiemrin e liderit të tyre Kovaçevski, ndoshta është e arsyeshme dhe logjike që VMRO-DPMNE t’i njohë njerëzit dhe nënshkrimet e partisë së tyre, gjë që nuk është rasti në atë të treguar. dhe shpiku dokument, i cili vetëm thotë se kush është burimi i lajmit – thonë nga partia.

VMRO-DPMNE beson se informacione të tilla vijnë nga kuzhina e LSDM-së, të cilët dëshpërimisht i drejtohen dezinformatave, falsifikimit të dokumenteve përballë humbjes së afërt.

Në atë kohë bënin fletushka bullgare, tani shpikin dokumente. Për paratë e dhëna për Assaf Isein, ata mund të kishin qenë të paktën pak më kreativë në fabrikim.

Po kalon koha kur Kovaçevski mund të ulet në qeveri dhe të vendosë se kush çfarë do të bëjë. Kujtojmë se në një seancë të qeverisë të udhëhequr nga Dimitar Kovaçevski, gruas së tij i është ndarë tokë shtetërore për fotovoltaikë me një euro për metër katror.

Ndërsa Kovaçevski ishte zëvendësministër i financave dhe anëtar i qeverisë, kumbari i tij Paunov mori ndihmë shtetërore përmes kompanisë Pixel Group. Kërkojmë që SDS të kërkojë falje për gënjeshtra të tilla, në të kundërtën do të vijojë procesi gjyqësor për shpifje.