Komunikacioni në Maqedoninë e Veriut

Maqedoni 07.07.2020 / 8:58

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndalesa dhe nëpër rrugë të thata.

LAMM rekomandon vozitje të kujdesshme, përshtatje të shpejtësisë dhe respektim të sinjalizimeve rrugore, sidomos në vendet ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut.

Intensiteti i komunikacionit jashtë mjediseve urbane është mesatar, ndërsa në kalimet kufitare nuk ka pritje të gjata.

Me vendim të Qeverisë, prej 1 korrikut kufijtë tokësorë u hapën sërish, pas mbylljes për shkak të coronavirusit në muajin mars.


Comments are closed for this post.

Të fundit