SPB Shkup ka paraqitur kallëzim penal kundër dy të miturve nga Shkupi dhe një të miturit nga Tetova për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprës penale “dhunë”.

“Më 11 shkurt 2024, në një qendër tregtare në Shkup, për shkak të një mosmarrëveshje të mëparshme, i akuzuari ka sulmuar fizikisht një të mitur tjetër dhe i ka shkaktuar lëndime”, njofton MPB.