Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi bashkë me ministrin e Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes publike për rrugë shtetërore, Ejup Rustemi do të vëzhgojnë nga afër punimet në aksin rrugor Kërçovë-Ohër, në Izvor ku është vendosur kampi i kontraktorit – Sinohidro kineze.