Federata e Karatesë së Maqedonisë ditë e shtunë, në Hotel Kontinental Shkup, në një ceremoni gala, përzgjodhi karateistët më të mirë për vitin 2023.

Gresa Mustafai nga Struga u përzgjodh në kategorinë e të rinjve më të suksesshëm për vitin 2023, ku ishte kampione shtetërore e Maqedonisë në vitin 2023 dhe u rendit e 9-ta në Kampionatin Evropian në Qipro.

Gresa Mustafait i urojmë suksese edhe në vitin 2024.