Ministria e Punëve të Brendshme bëri të ditur se gjatë ditës së djeshme ka vazhduar me kontrollet e përfocuara në fushën e komunikacionit.

“Në Shkup gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 371 dënime, prej tyre 16 janë për vozitje pa leje, 120 për tejkalim shpejtësie, 18 për mosregjistrim të automjetit dhe probleme teknike, 32 motoçiklistë”, thuhet në njoftimin e policisë, njofton Telegrafi Maqedoni.

Ata shtojnë se po ashtu janë ngirutr 128 automjete me dhe janë dënuar 31 persona për mosmbajtje të maskës.

Sipas tyre, aksionet e përfocuara policore do të vazhdojë edhe gjatë ditëve në vazhdim në mënyrë që të rritet siguria në komunikacion.