Afrimi i afatit për ndryshimin e dokumenteve personale ka bërë që populli të “luftojë” për t’i nxjerrë në kohë.Ata nxirren në hangar sikur jemi në luftë apo në gjendje të jashtëzakonshme.

Nuk ka asnjë sistem, nuk ka planifikim, vetëm radhë dhe shtytëse.

Opozita reagon se Spasovski kanë respekt më dinjitoz për 15 kriminelët e botës së bardhë kur i kanë marrë pasaportat, se sa për popullin maqedonas që paguan për ta.

Oliver Spasovski, i cili ka 7 vite që bën kërdinë në vend, në vend që të fotografohet me donacionet e Zaevit në parafushatën për president, të marrë përgjegjësi dhe të japë dorëheqje.Reagon Naum Stoilkovski.