Lidhja e qeverisë me kriminelët që morën dokumente maqedonase është e qartë. Një video u shfaq në rrjetet sociale ndërsa deputeti nga koalicioni i LSDM-së, Enes Ibrahim, “lirshëm” shëtit nëpër Çarshin e Vjetër me Sedat Pekerin, një nga mafiozët më të kërkuar turk.

Ata rrinë të veshur me veshje sportive dhe me syze të errëta në mënyrë të relaksuar eksplorojnë bukuritë e qytetit të shoqëruar nga njerëzit në pushtet.