Nxënësit e Kinës përdorin gishtat më shpejtë se sa me kalkulator.

Këta nxënës nga Kina nuk kanë nevojë të përdorin kalkulator, sepse në videon më poshtë shihet mjaft mirë se janë më të shpejtë sesa kalkulatori.

Do habiteni edhe ju dhe do ju duket e pabesueshme, por këta fëmijë janë super të shpejtë në kalkulim dhe në shkrim.

Duke qartë se për të pasur kësi lloj aftësish kërkohet praktikë, koncentrim dhe kohë të gjatë, dhe nxënësit nga Kina na befasojnë me këto aftësish që na duken të paarritshme.