Një kirurg i rraskapitur nga puna e tij është rrëzuar dy herë, duke thyer edhe dhëmbët.

Pas dy javë operacione rresht, kirurgu shfaqet e lodhur. Ai është rrëzuar një herë në ashensor dhe një herë tjetër në vedparkimin e makinave.

Incidenti ndodhi natën e Vitit të Ri në Provincën Sichuan të Kinës.

Siç tregoi më vonë mjeku, ai nuk mbante mend asgjë për atë që ndodhi dhe duhej të shikonte pamjet për të kuptuar saktësisht se çfarë i kishte ndodhur.