Digjen disa makina në Novo Lisiçe

Shkup 09.08.2020 / 12:18

Disa makinave u është vënë zjarri në një parking në Novo Lisiçe.

Ende nuk dihen shkaqet e zjarrit dhe nëse ka të lënduar.

Policia ka dalë në terren dhe po inspekton rastin


Comments are closed for this post.

Të fundit