Tag: popullor
Maqedoni 12.04.19 | 08:13

KSHZ-ja do ta shqyrtojë Udhëzimin për përdorimin e materialit zgjedhor

Komisioni Shtetëror Zgjedhor do ta mbajë seancën e 32-të në të cilën do të shqyrtohet Udhëzimi për përdorimin e materialit zgjedhor, për zgjedhjet komunale dhe këshillat zgjedhorë. Në rend dite janë edhe Doracaku për plotësimin e formularëve për grumbullimin dhe konfirmimin e rezultateve...

Maqedoni 16.02.19 | 17:46

Vetëm 6 persona udhëtojnë me ”Durmo Tours” prej Shkupit për në Gostivar (VIDEO)

Në deskun e zbrazët për bileta ekipi i 360 shkallë bleu biletë për linjën e rregullt Shkup – Gostivar nga Durmo Tours për termin 16:15. Në autobus hypën vetëm 6 persona, autobusi u nis në kohë, duke vozitur nëpër rrgët e Shkupit shikimet e kalimtarëve ishin të dukshme për autobuzin...

Maqedoni 13.02.19 | 12:11

Mediat greke për ndryshimin e emrit

Edhe zyrtarisht, Maqedonia e Veriut”, Zaev: të jetojë Maqedonia e Veriut”, “Tashmë edhe zyrtarisht lindi Maqedonia e Veriut”, “Me vonesë prej 24 orëve dërgohet notë verbale”, “Hyn në fuqi Marrëveshja e Prespës”, “Premierë zyrtare për Maqedoninë e Veriut”, janë një pjesë...

Muzikë 11.02.19 | 11:25

Fjalimi prekës i Duas pas fitores: Nuk ka rëndësi prej nga vini, gjithmonë ndiqeni ëndrrën

Dua Lipa ka fituar dy çmime Grammy gjatë natës së mbrëmshme në LA. Dua Lipa ka pasur një natë me të vërtetë të suksesshme, më të suksesshmen madje deri tani në karrierën e saj. Ajo është bërë fituese e dy çmimeve Grammy e madje edhe ka performuar në ceremoninë kryesore, shkruan...

Maqedoni 11.02.19 | 09:47

Në Strugë për herë të 10-të Shkolla për liderë të rinj

Dyzet pjesëmarrës dhe më shumë se 20 ligjërues nga Maqedonia, Evropa dhe bota do të jenë pjesë e Shkollës për liderë të rinj, që me nismë të presidentit të Republikës së Maqedonisë, do të mbahet prej sot e deri më 22 shkurt në Strugë. Në hapjen solemne, janë paralajmëruar fjalime...

Jetë Familja 21.12.18 | 12:13

Fëmijët nuk i sëmur i ftohti – Ja çfarë thonë ekspertët

Nuk është i ftohti ai që sëmur fëmijët, por një sërë gjërash, të cilat do zbulojmë në këtë artikull. Me ardhjen e dimrit, vijnë edhe një sërë sëmundjesh të stinës dhe mbi të gjitha, gripi. Bashkë me ne, sëmuren edhe fëmijët tanë, të cilët, përpiqemi t’i mbrojmë...