Kanë dale pamjet e para me video nga vendi i ngjarjes ku kanë humbur jetën 45 persona nga aksidenti i autobusit nga Maqedonia e Veriut.

Në vendin e quajtur Pernik ka ndodhur aksidenti ku humbën jetën 45 persona të cilët ishin në Stamboll për ekskurzion.

Sipas autoriteteve bullgare që ka biseduar kryeministri Zaev, flitet për qytetarë të Maqedonisë dhe disa janë nga shtete tjera.

Përndryshe, sot në vendin e quajtur Pernik në Bullgari ka ndodhur një aksident i tmerrshëm i një autobusi nga Maqedonia e Veriut.

Nga ky aksident tragjik, kanë humbur jetën 46 njerëz nga Maqedonia kurse rreth 20 prej tyre raportohet se kanë qenë të rinj.