Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, ka thënë se Dhomat e Specializuara të Kosovës janë të gatshme për ta arrestuar Presidentin e Kosovës, Hashim Thaçi.

Ai ka theksuar se Thaçi do të arrestohet 99 përqind.

Daçiq në Happy Tv është shprehur se Thaçi se di se do të arrestohet dhe që gjykata nuk do të njoftojë paraprakisht nëse aktakuzat ndaj tij do të konfirmohen apo refuzohen, transmeton Klan Kosova.