Kur zhvishemi para një njeriu, mendimi i parë që na zbret në kokë është se a do të më shikojë stomakun apo celulitin? Dhe cila është e vërteta?

Hulumtime të gjera që përfshijnë 12,000 burra më në fund dhanë përgjigjen ndaj pyetjes së parë të parë nga burrat kur ata shohin një trup femëror të zhveshur.

Situata është si vijon: 45 për qind e të anketuarve meshkuj pranuan se te femra gjithmonë në fillim shikojnë gjoksin e saj.

25 për qind thanë se fillimisht shikojnë në ije dhe 11% në të pasmet. Në vendin e katërt renditet fytyra. Zona intime dhe këmbët shikohen më pak se 10 për qind e meshkujve.