Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot paralajmëroi se në Zonën Ekonomike në Tetovë do të ndërtohet një fabrikë me vlerë prej 9 milion euro dhe mbi 300 të punësuar

“Tetova me fabrikë të re, 9 milion euro investim dhe 300 vende të reja pune” ka shkruar Bekteshi

Ndryshe në Zonën Ekonomike në Tetovë është edhe fabrika Lear dhe disa të tjera, ku pritet që në këtë vend të ndërtohen edhe shumë fabrika tjera.