Ish-konkurrenti i “Për’puthen”, Arsimi që u largua kohë më parë për arsyeje personale nga programi, e që më pas u përfolur se ishte në lidhje me Anën e parë.

Ana u largua për shkak të disa fotografive me Arjon Lulin, e që më pas rikthye në emision si ndihmese e stafit, ditë më parë përmes disa fotografive dhe video ku shiheshin dy ish-konkurrentët së bashku.

Pak ditë më parë Arsimi u nis për në Zvicër dhe nga atje ka realizuar një pyetësor nga ndjekësit në Instagram.

I pyetur se cili person në Tiranë i mungon më shumë, ish-konkurrenti shkruan se e ka marrë malli për “zemrën e tij”, dhe për djemtë e “Për’puthen” që i ka bërë shokë.

Duket se tani Arsimi nuk e fsheh lidhjen e tij me Anën, dhe këtë gjë e shpreh publikisht.