Sektori për krim kompjuterik do të dorëzojë padi penale kundër M.S.(49) nga Shkupi për shkak të bazve të dyshimit për vepër penale “rrezikim të sigurisë”, i ndëshkuar sipas nenit 144 të Kodit Penal.

“Dje pas raportit të marrë për kërcënimet serioze të publikuara përmes sistemit të informacionit (në rrjetin social Fejsbuk), të drejtuar ndaj kryeministrit të Maqedonisë së Veriut, Sektori për krim kompjuterik, pas urdhërit gjyqësor të marrë, ka kryer bastisje në shtëpinë e M.S. me ç’rast janë zbuluar dhe marrë gjëra në lidhje me veprën penale, ndërsa personi është arrestuar”, kumtojnë nga MPB.

Nga MPB informojnë se për rastin është njoftuar edhe prokurori kujdestar publik.