Gjatë ditës së djeshme (12.01.2021) diku rreth orës 21:40 minuta në Koçanë policia ka privuar nga liria personin S.A. 39 vjeçar nga Koçani për shkak se gjatë bastisje në shtëpinë e tij, të kryer me urdhër gjyqësor është gjetur marijuhanë dhe një matëse digjitale. Ai është ndaluar në stacionin policorë të Koçanit dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, ndaj tij do të ngritët padi adekuate.