Videot e tij të publikuara në kanalin zyrtar në YouTube kthehen në temë diskutimi dhe janë shumë të klikuara, shkruan OnAir

Teologu Elvis Naçi kësaj radhe në njerën nga ligjëratat e tij ka vendosur të tregojë se sa i rëndësishëm është muaji i shenjtë i Ramazanit.

Por që duhet të keni parasysh ca gjëra.
Ka njerëz që edhe pse falen dhe agjërojnë mund të dënohen.
Elvis Naçi e sqaron këtë në videon e listuar më poshtë.