Për shkak të dyshimeve për kryerjen e veprës penale trafik me mall akcize dhe mashtrim doganor, Policia Financiare në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme po realizon aksion policor në Luboten të Shkupit.

Nga Policia Financiare njoftojnë se për shkak të hetimit nuk mund të japin detaje.

Nga Policia Financiare thonë se presin bashkëpunim dhe mirëkuptim nga qytetarët nga ky rajon, në interes të zbardhjes së plot të rastit.