Një aksident i rëndë trafiku është regjistruar sot në rrugët e Maqedonisë. Konkretisht bëhet fjalë për rrugën në afërsi të Prilepit, me ç`rast një furgon është përplasur me një kamion dhe si pasojë të dy automjetet janë rrokullisur. Nuk ka informata për të lënduar ose viktima.