Gjatë ditës së djeshme rreth orës 13:50 në autostradën Ohër-Kërçovë në fshatin Dobrenoec ka ndodhur një aksident i rëndë trafiku mes makinës “Suzuki Maruti” me targa të Kërçovës, të drejtuar nga J.S. (58) nga fshati Lavçani i dhe makinës Volkswagen Passat me targa të Kërçovës, të drejtuar nga J.S. (30) po ashtu nga Kërçova. Shoferi J.S. ka ndërruar jetë në vendngjarje.