Gjatë 24 orëve të fundit (13/14.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së veriut lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 169 shkelje.

Ministra për punë të brendshme në vazhdimësi apelon deri tek të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim mbrojtjen nga Kovid-19.