Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (23.03.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 134 masa, nga të cilat 43 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 13 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, shtatë sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit, 11 masa për drejtim të automjetit duke mos perdorur rripin e sigurimit.

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.