Tani, megjithatë, një postim i ri ka zbuluar se duket se mund të ketë versione 4G dhe 5G të iPhone 12 dhe iPhone 12 Max, shkruajnë mediet e huaja, transmeton lajmi.net.

iPhone 12 4G do të shitet për 490 euro, ndërsa iPhone 12 Max 4G do të ketë çmimin 580 euro.

Tani, duke marrë parasysh versionet 5G të iPhone 12, supozohet se çmimi i tyre do të jetë 580 euro.