Ministria e Punëve të Brendshme njofton se zyrtarët policorë, pas marrjes së informacioneve operative dhe urdhër nga Gjykata Penale e Shkupit, kanë kontrolluar një shtëpi në pronësi të N.Z (47) nga fshatin Gradmanovci e Katlanovës.

Gjatë kontrollit, siç thuhet në njoftimine policisë, është zbuluar laboratur për prodhimin e marihuanës, rreth 200 saksi të mbjellura, filtra për ajër dhe pajisje tjera për prodhim.

“Ka pasur rreth dy kilogramë marihuanë. N.Z është arrestuar dhe kundër tij, pas dokumentimit të rasitit, do të parashtrohet kallëzim penale për drogë”, thuhet në njoftimin e policisë.

Më poshtë ndodhen edhe fotografitë të aksionit policor dhe të laboratorit.