Klinika për sëmundje të fëmijëve ka vazhduar me sfida të fituara për fëmijët që shërohen nga sëmundje malinje.

Ata këtë herë kanë publikuar tregimin për Anën e vogël e cila ka përballur kancerin dhe COVID-19 për një periudhë disa mujore.

“Nuk ka kënaqësi më të madhe që të përqafosh fëmijën tënd… E posaçërisht kur bëhet fjalë për rrezikun e saj nga coronavirusi dhe nga sëmundje malinje që na lodhi” thotë nëna e Anës, e cila ishte prezente në ceremoninë e lëshimit të Anës nga spitali.

Klinika për sëmundje të fëmijëve e ka për zakon që të përcjell në mënyrë spektakulare fëmijët, të cilët si shenjë të fitores nga kanceri i bien ziles gjigante. /Telegrafi/