34-vjeçari nga Shkupi që dje u gjet i vdekur para banesës në Aerodrom të Shkupit ka bërë vetëvrasje duke kërcyer nga kati i lartë.

Ata që e njohin thonë se për vite të tëra ai ka pasur probleme me drugë. Në shkollë fillore ka nisur me marihuanë dhe më pas ka kaluar në heroinë.

Gjatë viteve të fundit ka pasur disa situata me krizë dhe probleme të rënda psikike.