Pas zotërimit të motoçiklizmit duke u shoqëruar me vëllain e tij më të madh Zaev, ministri i shëndetësisë ambicjen e tij për të hyrë në familjen murtin e përcolli edhe tek Vicja. Rrezet e fundit të diellit Vicja dhe Venkoja  po i shfrytëzonë duke  krijuar strategji për të luftuar pandeminë.

Dëshmi për këtë janë këto fotografi të postuara në rrjetet sociale, të cilat, përveç Vices dhe Venkos, tregojnë qartë se për çfarë feste kanë vendosur.

 

Sipas informacionit të shpërndarë në Twitter, Venko dhe Vice u fotografuan në një “festë tequila” në Pefkohori.

Kështu, Zaevi më i ri dhe ambiciozi Venko, kur nuk shtrihen në një shezlong, argëtohen me skutera në ujë.

Dhe nëse ju  dukem të habitur nga këto fotografi, përkundrazi, nuk jemi. Sepse ne tashmë e dimë, Kryeministri na tha në të kaluarën, se Venko dhe Vice po takohen për të ndihmuar njerëzit, jo për tendera. Në fund të fundit, është turp për dikë që të mendojë në tendera në mes të një pandemie.

 

Zaev: Vice dhe Filipçe takohen për të ndihmuar njerëzit, jo për tendera