Amador Suare Villa, ish-zëvendëspresidenti i Real Madridit gjatë pushtetit të Roman Calderon, ka vdekur sot nga pandemia koronavirus. Ai ishte 76 vjeç.

Ai ishte zëvendëspresident gjatë periudhës 2006-2009 dhe vdiq të martën pas 40 ditëve në spital.

Amador Suarez, i cili e fitoi çmimin për sipërmarrësin e vitit më 2003, ishte pronar i një kompanie për kapjen dhe reklamimin e produkteve të peshkut në gjithë botën.

Flota e tij i kishte 27 barka, gjë që flet për kompaninë që e drejtonte ish-anëtari i Real Madridit.