Gjykata Penale sot lëshoi vendim për aksidentin që kishte ndodhur më 18 shtator të vitit 2015 në bulevardin “Ilinden” në afërsi të Parkut të qytetit, ku si pasojë makina e drejtuar nga M.LL kishte përplasur për vdekje 13-vjeçarin nga Shkupi, i njohur për publikun si Davidi.

Siç njofton Gjykata, e pandehura M.LL. është shpallur fajtor dhe është dënuar me 3 vjet burg.

Kundër këtij aktgjykimi, palët kanë të drejtë të ankohen në Gjykatën e Apelit.