Edhe sot në Tetovë asnjë  i vdekur nga Covid 19 në  informon Tetovasot.Autoritetet e Spitalit thanë se  situata është stabilizuar duke bërë apel për respektim të mëtutjeshëm të masave dhe sa më shumë të vaksinuar . Çdo ditë sipas tyre po ulet numri i të infektuarë.

Ata thanë se numri i të hospitalizuarëve në 24 orët e fundit  është 25.
Me nga një dozë të vaksinës është vetëm një pacient po aq sa me dy doza.Në oksigjeno- terapi janë 25 pacientë ndërsa 55 Ambulantë ditore.