Dje rreth orës 18 e 30 minuta, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë, e kanë privuar nga liria 39-vjeçaren N.I. dhe dy vajzat e saj, për arsye se gjatë bastisjes së kryer në banesën e tyre në Bllokun 82 në Tetovë, është gjetur kokainë.
Merren masat për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet edhe parashtresë adekuate.