Prokurorja Fatime Fetai, në fjalën e saj përmbyllëse për rastin “Monstra”, tërhoqi akuzën ndaj të akuzuarit Sami Luta.

“Pasi analizuan të gjitha provat, ata përcaktuan se nuk ka prova të përfshirjes së Lutës në rastin “Monstra” për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni Smilkovcës në 2012. E njëjta gjë u tregua gjatë gjykimit”, tha Fetai.

Ajo akuzoi Alil Demirin, Afrim Ismailoviq dhe Agim Ismailoviq për kryerjen e vrasjes së pesëfishtë, përkatësisht krimin e terrorizmit, ndërsa Haki Azirin për ndihmë gjatë veprës. Fejzi Aziri akuzohet se i ka ndihmuar autorët të shpëtojnë.