Në toalet  në kazino në qendrën tregtare në Shkup, sot pasdite është gjetur pistoletë.

Siç është vërtetuar më vonë, pistoleta është në pronësi të një zyrtari policor.

Nga MPB njoftuan se për rastin janë njoftuar edhe Reparti i Kontrollit të Brendshëm dhe Prokurori Publik.