Pas përleshjeve dhe përleshjeve në Strugë, ndarja mes kundërshtarëve të Frontit Evropian ka vazhduar edhe në degën e Gostivarit, raporton portali në gjuhën shqipe “Fol”. Derisa më herët në Strugë pati një përplasje mes simpatizantëve të BDI-së dhe përkrahësve të Ziyadin Selës, në Gostivar ka ndodhur një përleshje fizike mes Nevzat Beitës, i cili është nënkryetar i BDI-së dhe Valdet Xhaferit, i cili është kryetar i degës së BDI-së në këtë. qytetit, shkruan “Faull”.

Siç ka marrë vesh portali, Nevzat Beita dhe Valdet Xhaferi fillimisht kanë pasur një përplasje verbale e cila më pas është përshkallëzuar, pas së cilës Beita i ka dhënë një shuplakë Xhaferit.

Sipas portalit, përplasjet në BDI kanë nisur pas përplasjes së kësaj partie me PDSH-në, Ziyadin Selën dhe shumë parti të tjera të sapoformuara, ndërsa shkak i përplasjeve janë pozitat dhe hapësira politike, e cila është shumë e ngushtë për shkak të madh. numrin e partive në koalicionin e udhëhequr nga BDI, bën të ditur “Vjeshta”.