Ministria për Punë të Brendshme (MPB) gjatë ditës së djeshme (04.04.2021) në territorin e Shkupit ka regjistruar 134 shkelje të rregullave në trafik, dhe atë: 59 për tejkalim të shpejtësisë, 15 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 4 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara. Janë shqiptuar edhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, janë gjobitur edhe 6 motoçiklist, 2 për mosvënien e rripit të sigurisë dhe 14 për parkim të parregullt.