Ne po presim që Samsung Galaxy Z Flip 5G të zbulohet zyrtarisht më 5 gusht (së bashku me disa pajisje të tjera të reja), dhe nëse doni ta kontrolloni para kohe, atëherë një video promovuese me cilësi të lartë sapo ka dalë në internet.

Max Weinbach ndau klipin e shkurtër në Twitter.

Ne kemi një vështrim të mirë në Galaxy Z Flip 5G nga të gjitha këndvështrimet, të hapur dhe të mbyllur. Përveç ngjyrës së bakrit të treguar këtu, mund të shohim edhe modele të zeza dhe jeshile.

Siç përmendi Weinbach në një shkrim në Twitter, i vetmi ndryshim i vërtetë midis versionit të ri 5G të telefonit dhe origjinalit Galaxy Z Flip që lansoi në shkurt, është ndryshimi i një Snapdragon 855 Plus në një Snapdragon 865 Chipset plus.

Ndërsa asgjë nuk është zyrtare ende nga Samsung, duket se ka mundësi që Galaxy Z Flip 5G do të bëjë një paraqitje në ngjarjen Unpacked që Samsung ka konfirmuar më 5 gusht.