Derivatet e naftës me pakicë në përputhje me metodologjinë e formimit të çmimeve janë rritur me një mesatare prej 1.46%.

Benzina EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 do të rritet për 1.00 denarë, kështu çmimi i EUROSUPER BS-95 do të jetë 67.00 denarë për litër, ndërsa EUROSUPER BS-98 – 69.00 denarë për litër.

Eurodizel do të shtrenjtohet për 0.50 denarë dhe do të shitet për 58.50 denarë për litër.