Ekzistojnë shumë arsye pse burrat mashtrojnë të dashurat dhe gratë e tyre dhe po aq shumë arsye pse dikush tërhiqet nga një burrë i martuar.

Dilemë e madhe, që ende nuk ka një përgjigje të saktë. Mesa duket ekzistojnë disa arsye:

1. Gruaja e tij nuk do e marrë vesh dhe nuk do lëndohet

Kjo nuk është aspak e vërtetë. E vërteta del në shesh dhe ajo një ditë do e mësojë që burri i saj e tradhton me një femër tjetër. Mos e mendoni këtë gjë, duke e pasur në këtë mënyrë ndërgjegjen e pastër.

2. Duket i plotësuar si mashkull

Femrat e dëshirojnë një mashkull që është i kompletuar, por një ndryshim, i martuar me dikë. Pra, kurioziteti që ato kanë për këtë mashkull që një femër tjetër e ka, i bën ato të lidhen me një burrë të martuar.

3. Fillon me pasion

Kur një njeri i martuar ka lidhje jashtëmartesore, ai merr një rrezik të madh, që ai e dëshiron shumë. Koha e tij me të, zbulon një angazhim shumë më të thellë.  Sipas intv.al shumica e burrave të  martuar pohojnë se fillimisht janë shumë të kujdesshëm që të mos përfshihen shumë në këtë lidhje, në mënyrë që mos të shkatërrojnë familjen e tyre.