Prokuroria Publike e Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot do ta promovojë ueb faqen e re të internetit, e mundësuar me mbështetjen financiare të misionit të OSBE-së, në Shkup. Në këtë promovim, do të marrin pjesë kryeprokurori Ljubomir Joveski dhe ambasadori Klemens Koja, shef i misionit të OSBE-së, në Shkup.