Ka përfunduar faza e grupeve të Ligës së Kampionëve për sezonin 2019-2020, teksa 1/8-at e finaleve mund të sjellin disa përballje të “nxehta”.

Skuadra të mëdha si Real Madrid, Napoli, Chelsea, Dortmund dhe Atletico Madrid, kanë përfunduar në vendet e dyta.

Kjo do të bëjë që këto skuadra të jenë rivalë të mundshëm të disa skuadrave të mëdha, që kanë përfunduar në vendet e para.

Një nga përballjet më të mëdha në 1/8-at e finales mund të jetë ajo mes Juventusit dhe Real Madridit.

Chelsea – Barcelona, do të ishte një tjetër ndeshje për t’u mos u humbur.

Këto janë 4 përballjet e mëdha që mund t’i sjellë 1/8 e finales:

Juventus – Real Madrid

Dortmund – Liverpool

Atletico Madrid – Bayern Munich

Chelsea – Barcelona