Në këtë situatë në të cilën ndodhet vendi jonë për momentin duket sikur nuk ka vend për shaka dhe batuta.

Por kjo gjyshe kaq e lezetshme shqiptare nuk mendon kështu.

Në një situatë kaosi në Durrës, ku të gjithë banorët janë drejtuar nga institucionet shtetërore për të gjetur zgjidhje, një prej gazetarëve i drejtohet një zonje të moshuar.

Nëne çfarë po bën këtu?, e pyet gazetari.

“Pres të martohem”, ja kthen zonja duke shkaktuar shumë të qeshura dhe gjithashtu video është shpërndarë me shpejtësi në rrjet